Sport

CFR Cluj, la un pas de a-și vinde golgheterul! Campionii au primit o ofertă de 3,3 milioane de euro

CFR Cluj a avut un start de sezon excelent pe toate planurile, iar echipa a reușit să se califice în grupele Europa League.

CFR Cluj a început din turul 1 preliminar al Champions League și după ce le-a eliminat pe FC Astana, Maccabil Tel-Aviv și Celtic Glasgow avea să fie eliminată de Slavia Praga. Billel Omrani a fost principalul om de gol în această campanie europeană și a reușit să puncteze de șase ori în meciurile din Champions League, iar acum este în atenția celor de la Celtic Glasgow, formație împotriva căreia a marcat de două ori.

Scoțienii au pus pe masă 3,3 milioane de euro pentru atacantul lui CFR Cluj, conform Gazeta Sporturilor. Omrani a fost adus la CFR Cluj în 2016, fiind transferat din postura de jucător liber de contract. Francezul este un produs al celor de la Olympique Marseille și a  bifat 116 meciuri cu 32 de goluri marcate și 27 de pase decisive în toate competițiile.


CFR Cluj l-a transferat ieri pe Cătălin Golofca de la FC Botoșani, fotbalist care evoluează pe postul de mijlocaș stânga, poziție ocupată în ultimele două sezoane de Omrani la CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter