Sport

Dan Petrescu a rezolvat problema jucătorului U-21! Unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din România va juca în Gruia

Dan Petrescu are motive de bucurie, în ciuda faptului că echipa din Gruia a fost eliminată din grupele Champions League.

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Alexandru Pașcanu, cel care a fost titular pe postul de fundaș central în echipa națională a României U-21 la Campionatul European din această vară. Stoperul crescut la clubul englez Leicester City este eligibil în continuare pentru echipa națională de Tineret și automat poate îndeplini criteriul penru jucătorul U-21 în Liga 1.

Dan Petrescu a fost vizibil nemulțumit de noua regulă adoptată în Liga 1 și anume utilizarea a doi jucători cu vârsta de sub 21 de ani. "Bursucul" l-a folosit ca variantă primară pe Valentin Costache în linia ofensivă, în timp ce tânărul Cosmin Itu a fost al doilea jucător utilizat, dar în mai multe partide a fost scos de pe teren după 45 de minute de joc sau mai puțin.


Marius Bilașco, oficialul lui CFR Cluj, a fost cel care a confirmat mutarea la finalul meciului cu Slavia Praga din Champions League: "Mă bucur că Pașcanu a ales CFR Cluj, deoarece a avut o ofertă mai bună de la FCSB. Avem și acordul clubului, iar în cel mai scurt timp se va alătura lotului ", a declarat Bilașco.

Transferul lui Pașcanu vine la mai puțin de o zi de la transferul lui Cătălin Golofca, cel care a fost cumpărat cu 500.000 de euro de la FC Botoșani de CFR Cluj.

Etichete: dan petrescu
Ultimele Stiri
abonare newsletter