Sport

„Muri” crede în șansa CFR-ului: „S-au văzut cu sacii în căruță, dar se califică!”

Fostul preşedinte din Gruia, Iuliu Mureşan a declarat, miercuri, că „feroviarii” se vor califica în grupele Ligii Campionilor în meciul retur, când se aşteaptă să-i învingă pe cehii de la Slavia Praga. Câştigătoarea va evolua în grupele Champions League, iar învinsa în grupele Europa League.

„Muri” crede în șansa CFR-ului: „S-au văzut cu sacii în căruță, dar se califică!” „Muri” crede în șansa CFR-ului: „S-au văzut cu sacii în căruță, dar se califică!”

„CFR s-a concentrat foarte tare pe partida dinainte şi înţeleg, au reuşit, dar după aceea parcă nu a mai fost aceeaşi concentrare, cred că s-au văzut cu sacii în căruţă, cu meciuri înainte. Dar eu zic că CFR-ul poate să se califice în retur, dacă vor aborda partida din retur ca la Glasgow eu zic că se califică!”, a declarat Iuliu Mureşan, actual preşedinte al sibienilor de la AFC Hermannstadt.

CFR Cluj a fost învinsă la limită de campioana Cehiei, 1-0, marţi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu'” din Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal. Manşa retur dintre Slavia şi CFR va avea loc pe 28 august, pe Sinobo Stadium din Praga. Până atunci, „feroviarii” vor juca „acasă” cu FC Botoșani, sâmbătă seara, de la ora 21:00 (live pe Digi Sport 1, Look Plus și Telekom Sport 1).


CITEȘTE ȘI: Ademenit în Anglia, Petrescu analizează eșecul cu Slavia: „Voi vreți minuni mereu, și eu!”

CITEȘTE ȘI: Au pierdut bătălia, nu și războiul! Slavia, victorie la limită în Gruia, penalty ratat de Omrani


CITEȘTE ȘI: Boc, fanul CFR-ului la duelul cu Slavia: „De ce n-ar putea veni PSG, Bayern sau Ajax la Cluj?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter