monitorulcj.ro Menu

Sport

Cristina Neagu, mesaj de susținere înainte de meciul cu Rusia: „Haideţi fetelor, din toată inima pentru România!”

Căpitanul naţionalei feminine de handbal Cristina Neagu, care nu va mai putea evolua la Campionatul european de handbal după ce s-a accidentat grav în meciul cu Ungaria, a postat, vineri, un mesaj de încurajare pentru colegele sale care întâlnesc Rusia în semifinale, de la 18:30.

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior în meciul cu Ungaria şi va fi indisponibilă pentru o perioadă de aproximativ şase luni de zile, atât cât durează recuperarea în astfel de cazuri. Prin urmare, ea nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa. Handbalista a fost înlocuită de Bianca Bazaliu de la CSM Bucureşti.

"Haideţi fetelor, din toată inima pentru România! Rusia - România de la ora 18:30 în semifinalele Campionatului European!" a transmis, vineri, Cristina Neagu, pe Facebook.

Naţionala feminină s-a antrenat vineri dimineaţă în Paris Bercy înaintea semifinalei cu Rusia, programată de la ora 18:30. La şedinţa de pregătire a participat şi Bianca Bazaliu, cea care i-a luat locul Cristinei Neagu în lotul de „16”.

Prima semifinală a Campionatului European de handbal feminin din Franţa, România – Rusia, este programată vineri, de la ora 18:30.