Sport

Baschetbaliștii clujeni le pregătesc o surpriză rivalilor din Oradea

Echipa de baschet masculin U-BT întâlnește, duminică, formația CSM CSU Oradea într-un derby tradițional al Ligii Naționale.

Echipa antrenată de Mihai Silvășan se află în acest moment pe prima poziție a calsamentului după victoria categorică, de săptămâna aceasta, în fața formației SCMU Craiova și continuă forma bună.

Cu cinci meciuri disputate în acest sezon și cu patru victorii, elevii lui Mihai Silvășan speră să învingă și la Oradea.


Antrenorul principal al echipei U-BT, Mihai Silvășan, a declarat, înaintea meciului, că de fiecare dată când joacă la Oradea este sala plină și că îi pregătește o supriză celui mai in formă jucător al echipei adverse.
„În ultimii ani s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și Oradea. Este un sentiment aparte când joci la Oradea, tot timpul e sala plină. Sunt o echipă bună, sunt campioana en-titre și cu siguranță au mentalitate de învingători. Sunt 100% convins că, la ora disputării meciului, duminică, vom fi pregătiți și vom da tot ce avem mai bun în noi ca să câștigăm. Am remarcat forma foarte bună a lui Kris Richard, vom vedea cum vom reuși să îl apărăm, probabil vom pregăti ceva special pentru el, însă asta se va vedea la ora jocului. Băieții sunt mai ușor de motivat înaintea unui asemenea meci, Oradea e echipa campioană, este rivala noastră. Mentalitatea noastră ar trebui să fie aceași la fiecare meci, însă natura umană nu ne lasă să facem asta, un meci cu Oradea pare de multe ori mai important decât unul cu Dinamo sau cu Steaua”, a declarat Mihai Silvășan.

Meciul dintre U-BT și CSM CSU Oradea va avea loc duminică, de la ora 20:15, în deplasare, în sala arenei „Antonio Alexe”.


Clasament LNBM:
1. U-BT Cluj 9 puncte
2. BC CSU Sibiu 8 p.
3. CSM CSU Oradea 8 p.
4. BCMU Argeș Pitești 8 p.
5. SCMU Craiova 7 p.
6. CS SCM Timișoara 6 p.
7. Steaua București 6 p.
8. Dinamo București 5 p.

Ultimele Stiri
abonare newsletter