Sport

Amical fără probleme pentru Universitatea

Universitatea a învins-o pe formația Sticla Arieșul Turda în primul amical al verii, cu un scor de 7-0.

Sub privirile atente a sute de fani, ”U” Cluj a făcut spectacol în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”.

În primul test din noul sezon Universitatea a marcat prin Abrudan, încă din minutul 5, Lemac câteva minute mai târziu (8), Hordouan în minutul 15, Goga în minutul 35. Pe urmă, tehnicianul Marius Popescu a schimbat complet echipa, iar noul venit la echipă, Mihai Onicaș a reușit să marcheze. De asemenea, tânărul Hațiegan, proaspăt revenit după o accidentare, a reușit o dublă datorită assist-ul lui Vali Lemnaru.


”Jucători m-au mulțumit”

“Avem doar 10 zile de pregătire împreună, am putut să urmăresc toți jucătorii, dar eu spun că am arătat bine. Băieții din primul “11”, mai ales cei experimentați, au știut ce așteptări am de la ei. M-au mulțumit și cei care au intrat după prima jumătate de oră, iar tinerii încep, la rândul lor, să se acomodeze cu cerințele mele. Sunt încântat de toată lumea, pentru că, în primul rând, m-a interesat aportul fizic și tactic al băieților. Începutul e promițător” a declarat antrenorul ”studenților”, Marius Popescu.


Pe parcursul partidei, Popescu a folosit 31 de jucători, în așa fel în cât toți jucători să aibă șansa să evolueze și să fie testați.

”Avem nevoie de meciuri amicale”


Fotbalistul Mihai Onicaș a declarat după meci: ”Mă bucur că am reușit să înscriu la primul meci. A fost un antrenament bun pentru noi, asta ne și doream să facem un antrenament bun. Să punem în aplicare ce învâțăm la antrenament și cea ce am făcut până acum, atât tactic cât și fizic. Suntem în perioada de acomodare și avem nevoie de meciuri, de efort. Mă bucur că am revenit acasă, mă sit foarte bine la Universitatea. Am o stare așa de fericire. Este important pentru noi să jucăm cât mai multe meciuri amicale. Luceafărul Oradea va fi următorul adversar al nostru, și este o echipă bună, de liga a doua. Noi oricum la felul cum muncim la antrenamente ne pregătim liga a doua. Echipa merge bine, suntem pe drum bun. Suporteri au nevoie de meciuri frumoase și noi vrem să le facem pe plac.”

Universitatea,  în următorul meci amical, care va avea loc pe data de 29 iulie, o va întâlni pe Luceafărul Oradea, echipă din Liga a doua.


 

Etichete: liga 3 amical u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter