Sport

„Studentul” Gabi Giurgiu şi visul din copilărie devenit realitate

Gabriel Giurgiu, unul din fotbaliştii cu experienţă solidă în Liga 1 care s-a alăturat proiectului „U” Cluj început din eşalonul al patrulea, a vorbit despre pasiunile sale extra fotbal, totodată şi despre visul său de mic copil de a deveni jucător profesionist.

Gabi Giurgiu s-a alăturat în vara trecută noului proiect al Universităţii Cluj. FOTO Arhivă / Cosmina Măcicăşan Gabi Giurgiu s-a alăturat în vara trecută noului proiect al Universităţii Cluj. FOTO Arhivă / Cosmina Măcicăşan

Mijlocaşul care a evoluat de-a lungul carierei şi în Liga Campionilor, alături de campioana de atunci Oţelul Galaţi, a mărturisit că a visat să ajungă fotbalist încă de când a fost copil, majoritatea covârşitoare a timpului liber dedicându-l miuţelor cu ceilalţi copii din cartier.

„De mic mi-am dorit asta. Ieșeam toată ziua cu prietenii mei la fotbal, făceam câte o pauză de masă și ne întorceam să ne jucăm. Vorbim despre o perioadă în care nu erau alte posibilități de relaxare, nu erau alte lucruri de făcut în acel moment. Mi-am dorit să ajung fotbalist și, până la urmă, mi-a ajutat Dumnezeu”, a declarat Gabi Giurgiu într-un interviu pentru site-ul oficial al echipei de fotbal Universitatea Cluj.


Născut în 1982, produs al Centrului de Copii şi juniori al lui „U”, Gabi Giurgiu evoluează la Universitatea cu numărul 29 şi a mai jucat la Oțelul Galați, Rubin Kazan (Rusia), Maccabi Netanya (Israel) şi Concordia Chiajna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter