Sport

U Cluj a învins CFR Dej cu 7-0 în al doilea meci din Liga a IV-a

Aproximativ 3.000 de suporteri s-au adunat sâmbătă de la ora 17.00, pe Cluj Arena, la al doilea meci U Cluj în Liga a IV-a.

După ce sâmbăta trecută, U Cluj a “zdrobit” Unirea Tritenii de Jos cu 12-0, acum a venit rândul echipei CFR Dej să fie umilită de “studenți” cu scorul de 7-0. Meciul cu CFR Dej a fost al doilea din Liga a IV-a.

CFR Dej a rezistat 10 minute fără să primească gol. În minutul 10, Brian Lemac a deschis scorul cu un gol la vinclu. Iuliu Hațiegan a înscris al doilea gol, în minutul 34, din penalty.


La finalul primei reprize, “feroviarii” din Dej se retrăgeau la vestiare cu un scor onorabil 2-0. Situația s-a schimbat în repriza a doua. În minutul 53, Mădălin Ghencea a înscris al treilea gol pentru U Cluj, dintr-o lovitură cu capul. Și golul al patrulea a fost înscris tot dintr-o lovitură cu capul, de data aceasta de Dorin Goga.

În minutul 72 scorul a devenit 5-0 prin golul marcat de Rareș Cîndea. Zece minute mai târziu, Brian Lemac a înscris golul cu numărul șase al partidei și al doilea gol al său din meciul cu CFR Dej.


Adrian Pintea a marcat al șaptelea gol pentru U Cluj din această partidă.

Brian Lemac a reușit să înscrie șapte goluri în cele două meciuri disputate în Liga a IV-a: două în meciul de sâmbătă cu CFR Dej și cinci în meciul de săptămâna trecută cu Unirea Tritenii de Jos.


U Cluj a fost susținută de aproximativ 3.000 de fani.

Următorul meci se va juca sâmbătă 24 septembrie, la Gilău, iar peste două săptămâni U Cluj va întâlni Unirea Florești pe Cluj Arena.      


Citește și:

U Cluj – Unirea Tritenii de Jos: 12-0. Suporterii “studenților” au afișat un banner superb -FOTO- VIDEO


                                           

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter