Sport

U Cluj – Unirea Tritenii de Jos: 12-0. Suporterii “studenților” au afișat un banner superb -FOTO- VIDEO

Nevoită să o ia de la zero, U Cluj a avut sâmbătă de la ora 17.00, pe Cluj Arena, primul meci în Liga a IV-a, cu Unirea Tritenii de Jos.

Scorul de 12-0 pentru U Cluj dovedește clar faptul că echipa este la un nivel mult mai ridicat decât cel din Liga a IV-a.

Scorul a fost deschis încă din primul minut, mai exact în secunda 47, de Brian Lemac, jucător care a reușit până la finalul meciului să înscrie cinci goluri, în minutele 1, 23, 27, 70 și 80.  Au mai marcat Alex Păcurar în minutele 31 și 43, Dorin Goga în minutele 42 și 73, Bercea din penalty în minutul 51, Octavian Abrudan în minutul 85 și Florin Fizeșan în minutul 90.


Aproximativ 3.000 de suporteri au venit pe Cluj Arena să își susțină echipa de suflet, galeria fiind la înălțime, ca de obicei. Suporterii din peluză au cântat de la începutul până la sfârșitul meciului.

Un moment emoționant a fost în prima repriză când la peluză a fost dezvelit un banner uriaș cu o pasăre Phoenix însoțit de mesajul următor: “Nu aprindem o nouă flacără, cea veche niciodată nu s-a stins! Nu e o nouă poveste, atâta timp cât finalul primeia nu a fost scris”.


În repriza a doua, showul galeriei din peluză a fost completat și de apariția unei mirese, "furată" de la nuntă. Și-a susținut echipa favorită și a cântat alături de suporteri.

Următorul meci al lui U Cluj va fi în 17 septembrie, tot pe Cluj Arena.         


"U" Cluj: Cr. Man - Fl. Fizeşan, O. Abrudan, R. Cândea, D. Hâmpea - Alex Păcurar, Gabriel Giurgiu (căpitan), I. Haţiegan, B. Lemac - Dorin Goga, M. Bercea. Au mai jucat Rareș Pop, Kilin, Solovăstru Pop, Pintea.

Unirea Triteni: Șuteu - Ceclan, Paleoaca, S. Gall, Sașa, An Gall, Podariu, Cîmpean, Osvada - Nemeș, Crișan.

abonare newsletter