Sport

Revine Mircea Lucescu la Națională?

Posibilitatea unei reveniri a lui Mircea Lucescu în funcția de selecționer la echipa națională a României a fost în prim-plan în aceste zile.

Revine Mircea Lucescu la Națională? Revine Mircea Lucescu la Națională?

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că "Il Luce" ar fi dispus să antreneze și gratis prima reprezentativă, scrie digisport.ro. ”Nu se pune problema să nu ne permitem salariul lui Mircea Lucescu. El a spus că ar antrena gratis naționala", a spus Răzvan Burleanu.

Pe de altă parte, apropiații lui Mircea Lucescu susțin că antrenorul lui Șahtior Donețk va pleca la o altă echipă din Europa. “Am discutat recent cu Mircea Lucescu. Din ce ştiu eu, Lucescu va pleca la o altă echipă din Europa. Are oferte, nu sunt probleme. Iar Federaţia nu poate să-l plătească la nivelul de afară”, a declarat Dinu Gheorghe, un apropiat al lui Il Luce.


Contractul lui Anghel Iordănescu expiră după Campionatul European din această vară și este tot mai clar că "Generalul" se va retrage după turneul final din Franța, astfel că FRF se gândește din nou la varianta Mircea Lucescu, ca posibil înlocuitor. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter