Sport

Sportivii UBB, medaliaţi la o competiție internațională

Peste 10 medalii au cucerit studenții clujeni de la Universitatea Babeș-Bolyai la competiția „Bogazici Sport Fest 2015”, competiție destinată studenților practicanți ai sporturilor cu mingea.

Peste 45 de studenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai au participat, în perioada 7-11 mai 2015, la competiția internațională inter-universitară „Bogazici Sport Fest 2015”, unde au obținut 5 medalii de aur, 4 de argint, 3 de bronz la înot, medalii de argint și locul II la fotbal, medalii de argint și locul II la volei outdoor și, nu în ultimul rând, medalii de bronz și locul III la volei fete.

Cel mai medaliat sportiv a fost înotătorul Paul Borbilean, care a obţinut toate cele 5 medalii de aur, 4 de argint, 3 de bronz.


Competiţia inter-universitară „Bogazici Sport Fest 2015” este un eveniment sportiv studențesc la care au participat, în acest an, peste 1.200 de studenți de la aproximativ 50 de universități din 25 de țări.

Au fost organizate competiții pentru următoarele discipline: badminton (masculin și feminin), baschet (masculin și feminin), fotbal (masculin și feminin), fotbal în sală (masculin și feminin), frisbi (masculin și feminin), handbal (masculin și feminin), volei afară (masculin și feminin), înot (masculin și feminin), tenis de masă (masculin și feminin), polo pe apă (masculin și feminin) etc.


Delegația UBB a fost formată din 45 de persoane, studenți și cadre didactice, fiind invitată să concureze la următoarele discipline: fotbal băieți, volei fete și băieți, tenis fete, înot masculin.

Ultimele Stiri
abonare newsletter