Sport

Victorie în primul meci din Play-Out

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a reușit să învingă în prima partidă din Play-Out-ul Ligii Naționale, împotriva echipei Universitatea CSM Oradea.

Fetele antrenate de Mihai Coldea au pornit puțin mai greu, primul sfert fiind câștigat de oradence cu scortul de 20-19. În sferturile doi și trei clujencele au dat drumul meciului și au reușit două sferturi foarte bune, învingând cu scorul de 21-12, respectiv 19-16. Pe finalul meciului oradencele au plusat mai mult decât gazdele, reușit cinci minute să marcheze fără ca clujencele să reușească nici un punct. Finalul le-a revenit tot „universitarelor” care au reușit să revină și să stabilească scorul final, 73-65 (19-20, 21-12, 19-16, 14-17).

Antrenorul echipei de baschet feminin, Mihai Coldea, a declarat după meci că a fost un meci ușor la început dar fetele și-au dat drumul în timpul meciului și au reușit să le învingă pe adversare, mai ales în ultimele minute. „Fetele au intrat greu în meci dar ușor ușor am reușit să ne inpunem jocul reușind să punem 15 puncte între noi și adversare. Apoi fetele au avut un moment în care și-au pierdut concentrarea și le-au permis fetelor de la Oradea să revină și să preia chiar conducerea. Fetele au arătat că au caracter și putere de luptă și au reușit să lupte extraordinar până la sfârșitul meciului, forcingul de final aducându-ne victoria pe care ne-o doream. Țin să le felicit pe fete pentru victorie, și să le mulțumesc tuturor celor prezenți în tribune care ne-au încurajat și sunt convins că vom juca și mai bine la Oradea și vom reuși să ne întoarcem cu o nouă victorie”, a declarat Mihai Coldea.


Următorul meci din Play-Out-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin va avea loc duminică, în deplasare pe terenul echipei Universitatea CSM Oradea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter