Sport

Telenovela Martac continuă! „U" și-a recâștigat punctul pierdut la masa verde. Chiajna poate face însă apel la Comisia de Recurs!

Comisia de Disciplină a dat dreptate Universității Cluj în cazul Marius Mădălin Martac. Concordia Chiajna poate face însă apel la Comisia de Recurs, instanță care, în prealabil, i-a dat și dreptate!

UPDATE: Comisia de Disciplină a decis să dea dreptate clubului universitar în cazul lui Marius Martac, jucător achiziționat de „șepci" de la Corona Brașov. Astfel, Universitatea își recâștigă punctul pierdut la masa verde în detrimentul Chiajnei, care a contestat folosirea fundașului în meciul direct. Culmea, ilfovenii pot ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Recurs, instanță care, anterior, i-a dat dreptate!

Ultima decizie publicată în acest litigiu aparţine, însă, Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, condusă de Dorin Sabău. Forul a întors, în urmă cu o lună, hotărârea Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, şi a dat câştig de cauză echipei din Chiajna, care ar urma să câştige cu 3-0 la masa verde, partida directă.


Universitatea face apel însă la o judecată corectă, în spiritul legilor fair-play-ului promovat de FIFA şi UEFA. Conducerea clubului „studențesc" i-a cerut președintelui Comisiei de Recurs să se recuze singur, acesta fiind acuzat că are relații contractuale cu Concordia Chiajna.

„Nu e normal ca Wellington şi Bambara, doi dintre fotbaliştii echipei Concordia Chiajna, să locuiască în apartamente închiriate de la Dorin Sabău. Normal ar fi ca preşedintele Comisiei de Recurs să se recuze, să se retragă din judecarea acestui caz. Am spus-o de mai multe ori: noi am fost de bună credinţă şi l-am legitimat pe Martac după ce am primit acceptul Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai mult, această contestaţie venită din partea Chiajnei nu avea cum să fie acceptată de către Comisia de Disciplină, în condiţiile în care a fost depusă doar la pauză, iar regulamentul e clar: orice titular trebuie contestat înaintea joculului. Dreptatea este de partea noastră, din toate punctele de vedere, aşa că într-un final suntem siguri că o vom primi”, a declarat Vlad Munteanu (foto), pe site-ul clubului universitar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter