Sport

"U" Cluj - Gaz Metan are loc la Târgu Mureș. Fanii „șepcilor" vor să cumpere bilete de solidaritate

Liga Profesionistă de Fotbal a omologat provizoriu stadionul "Trans Sil" din Târgu Mureş, până pe 15 iunie.

Astfel, partida dintre Universitatea Cluj şi Gaz Metan Mediaş, programată luni, de la ora 18:30, se va disputa în judeţul învecinat.

Biletele se vor pune în vânzare în reţeaua Eventim şi pe eventim.ro, iar sâmbătă şi duminică se pot găsi la casele special amenajate de la stadionul Cluj Arena, în intervalul orar 10:00 - 18:00.


Preţurile sunt următoarele:

Peluză - 10 lei

Tribuna I - 30 de lei


Tribuna II - 20 de lei

Zona VIP - 60 de lei


Luni, în ziua partidei, tichetele se pot achiziţiona exclusiv de la stadionul "Trans Sil", din Târgu Mureş, din reţeaua Eventim, dar şi de pe eventim.ro.

Universitatea Cluj s-a ales cu terenul suspendat după ce suporterii "șepcilor" au pătruns pe suprafața de joc la finalul derby-ului cu CFR, pentru a sărbători victoria împreună cu jucătorii și staff-ul tehnic. Mai mult, clubul "studențesc" a primit o amendă de 20.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF.


Bilete de solidaritate

Pentru a-și mai spăla din păcate, fanii "alb-negri" au solicitat clubului să emită bilete de solidaritate cu 5 lei, care ar urma să fie achiziționate de către suporterii care nu pot face deplasarea la Târgu Mureș. Nu e pentru prima dată când galeria "șepcilor roșii" recurge la un astfel de gest. Interziși la jocul cu CS Severin, din sezonul trecut, fanii au cumpărat peste 2.000 de bilete de solidaritate. Încurajați doar de femei și copii, "studenții" au reușit să se impună atunci cu 1-0, printr-un gol marcat de Buleică ('65).

Ultimele Stiri
abonare newsletter