Sport

Victorie cu suspans pentru „U" Mobitelco

„U” BT Mobitelco s-a impus cu mari emoții, pe teren propriu, în fața „Leilor” de la CSM Oradea, scor 70-69 (21-16, 18-21, 16-20, 15-12).

„Studenții” respiră în sfârșit. Eliminați din Cupă, elevii lui Dorin Pintea s-au revanșat în campionat, în fața vecinilor de la CSM Oradea.

Universitarii au tremurat însă pentru victorie. Conduși cu 2 puncte pe final de joc, clujenii au întors rezultatul prin Silvășan, care a reușit o aruncare de la distanță cu trei secunde înainte de fluierul final. Dillon avea șansa succesului, însă a ratat singur sub panou, spre satisfacția publicului clujean. „A fost o aruncare de totul sau nimic, poate aveam timp să mă duc pe un lay-up, să egalăm și să vedem ce facem în prelungiri, însă ținând cont că am avut o zi bună la aruncările de la distanță, am luat decizia să mă opresc la linia de 3 puncte și să arunc. Dacă ieșea rău, eram probabil criticat”, a explicat Mihai Silvășan.


Neînvinși pe teren propriu

„U” BT Mobitelco rămâne astfel neînvinsă în campionat, pe teren propriu. „Eliminarea din Cupă, mai ales modul în care am fost eliminați, ne-a lăsat un gust amar. Meciurile cu Piteștiul au făcut să părem o echipă mediocră. Noi știam că avem jucători cu personalitate și cu experiență în echipa noastră, știam că avem orgoliul rănit și că ne putem reveni în acest meci, cu Oradea. Ne-am dorit să învingem o formație din topul clasamentului, este bine că ne-am păstrat invincibilitatea pe teren propriu în campionat, însă urmează o perioadă foarte grea, care, la fel, trebuie abordată foarte serios și profesionist. Trebuie să ne vedem de treabă și să ne îndeplinim obiectivul, adică să fim în primele patru până la începerea play-off-ului”, a punctat căpitanul „studenților”.

Marcatori „U” BT Mobitelco: Hargrove 22p, Silvășan 21p, Sparks 10p, Lalovic 7p, Cuic 5p, Medvedj 3p și Baciu 2p.

abonare newsletter