Sport

Sergio: „Nu mă gândesc la egal, vreau să câștigăm“

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/11_noiembrie/06/cfr m 2.jpg" border="0" align="left" />Paulo Sergio, noul antrenor al campioanei CFR Cluj, a declarat înainte de meciul cu Galatasaray Istanbul că Bastos și Sougou sunt apți de joc.</strong>

CFR Cluj a fost lovită de ghinion în acest început de sezon. Mai mulți jucători au suferit accidentări și au fost indisponibili diferite perioade de timp. Înaine de meciul cu Galatasarat din grupa H a Ligii Campionilor, Paulo Sergio, tehnicianul „feroviarilor“ a anunțat că doi dintre cei mai buni fotbaliști din lotul său vor fi apți de joc mâine seară, Modou Sougou și Rafeal Bastos. „Sougou și Bastos sunt apți de joc din fericire, sunt în formă bună. În acest meci cu Galatasaray este important ca echipa să se adaptaze condiţiilor. Nu sunt adept al unui anumit sistem de joc, mă interesează mai mult dinamica din teren. Nu contează neapărat posesia, contează ca la final de meci să fii câştigător. Când fac strategia unui joc nu mă gândesc la un egal, mereu vreau să câştigăm. Dacă se va termina însă la egalitate partida cu Galatasaray va fi mai rău pentru ei decât pentru noi. Respectăm experienţa jucătorilor de la Galatasaray, e binecunoscută. Sunt jucători abili, se mişcă uşor în teren, dar şi ei primesc goluri, au şi ei puncte slabe“, a spus lusitanul de pe banca echipei din Gruia.

Sergio a mai precizat că nu îl interesează prea mult rezultatul din partida Braga – Manchester United. „În celălalt meci nu mă interesează rezultatul, mă concentrez în special pe jocul nostru. Pentru noi ar fi mai bine să piardă Braga, dar nu mă preocupă asta în mod special“, a declarat Paulo Sergio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter