Sport

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Jocul de la Craiova este primordial”

CFR Cluj va juca în etapa a 6-a din play-off, în deplasare la Universitatea Craiova, de la ora 21:45 pe Stadionul Ion Oblemenco, iar meciul este unul primordial, a declarat Francisc Dican, antrenorul interimar din Gruia.

Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Jocul de la Craiova este primordial”. Sursă foto: captură ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Official Francisc Dican, antrenorul interimar de la CFR Cluj: „Jocul de la Craiova este primordial”. Sursă foto: captură ecran/Youtube/CFR 1907 Cluj Official

 

 


CFR Cluj va juca în etapa a 6-a din play-off, joi,  în deplasare la Universitatea Craiova, de la ora 21:45 pe Stadionul Ion Oblemenco, iar meciul este unul primordial, a declarat Francisc Dican, antrenorul interimar din Gruia. 

„Trebuie să găsim resurse și sunt convins că jucătorii CFR-ului au starea și valoarea să treacă peste șocul de la Constanța și să facem un joc bun la Craiova. Jucătorii sunt conștienți că trebuie să lupte pentru locul 2 în campionat. Jocul de la Craiova ar fi ultimul dintre jocurile în care am putea să scoatem puncte ca să mai sperăm la locul secund. Este un meci primordial”, a declarat Franscisc Dican. 


CITEȘTE ȘI: 

CFR Cluj, lecție de fotbal de la Farul Constanța. Clujenii au pierdut cu scorul de 5-1.

Întrebat cum vor aborda clujenii meciul de joc, antrenorul interimar al CFR-ului a precizat că este nevoie ca echipa să repete jocul din Giulești, când a câștigat cu 4-1 în fața Rapidului. 


„Trebuie să mergem acolo cu o altă stare de spirit, să repetăm jocul de la Rapid și sper într-un rezultat pozitiv. Locul doi este departe. În cazul unei înfrângeri vom fi la 5 puncte de Craiova. Ar fi destul de dificil să-i mai ajungem”, a spus Franscisc Dican. 

Totodată, antrenorul interimar al echipei din Gruia a vorbit și despre știrile din presă, că opt jucători de la CFR Cluj ar urma să plece în vară. 


„Dacă au contract până în vară, trebuie să-și facă treaba. Să meargă până la capăt. Sunt plătiți să joace, să-și găsească energia”, a conchis antrenorul interimar de la CFR Cluj.

Universitatea Craiova se află pe locul 2 în Superliga cu 34 de puncte, iar CFR Cluj pe locul 3, cu 32 de puncte. În ultimul meci, clujenii au pierdut în deplasare, la Farul Constanța, cu scorul de 5-1.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Francisc Dican, antrenorul interimar al CFR-ului, despre victoria în fața Rapidului: „Am dominat meciul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter