Sport

CFR Cluj, lecție de fotbal de la Farul Constanța. Clujenii au pierdut cu scorul de 5-1.

CFR Cluj a pierdut vineri seară cu scorul de 5-1 (2-0) meciul împotriva echipei Farul Constanța, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul Superligii.

CFR Cluj a pierdut vineri seară cu scorul de 5-1 (2-0) meciul împotriva echipei Farul Constanța, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul Superligii/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj a pierdut vineri seară cu scorul de 5-1 (2-0) meciul împotriva echipei Farul Constanța, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul Superligii/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Înainte de începutul meciului, Farul Constanța se află pe locul 4 cu 29 de puncte, dar o victorie ar propulsa trupa lui Gică Hagi pe poziția a doua, ocupată acum de CFR Cluj cu 31 de puncte. Farul a venit după victoria de pe terenul Universității Craiova, 2-1, în timp ce ardelenii au fost învinși în etapa precedentă de FCSB, 0-1, pe teren propriu.

 


Cele două formații s-au întâlnit de 34 la nivelul primei ligi: 11 victorii Farul, 7 remize și 16 succese CFR Cluj. Gruparea constănțeană este neînvinsă în ultimele două jocuri de „acasă” contra CFR-ului, însă are o singură victorie pe teren propriu în istoria confruntărilor directe.

Repriză de coșmar pentru CFR Cluj

În ciuda ocaziilor pe care CFR le-a avut, clujenii au primit două goluri de la Farul Constanța. Primul gol a fost marcat în minutul 22 când Louis Munteanu a driblat în interiorul careului, fără șansă pentru Sava.


Cojocaru a mărit avantajul echipei din Constanța în minutul 41.

Scorul la pauză a fost 2-0 pentru Farul Constanța.


Farul a dus scorul la 3-0, prin Grameni, care a șutat de la marginea careului. Mingea, deviată ușor de Keita, a intrat în poartă după ce a atins bara laterală.

Otele a redus în minutul 76 din diferență cu un șut din interiorul careului.


Bucuria clujenilor nu a durat mult, deoarece Cojocaru s-a lansat spre careul oaspeților și trimite mingea în plasă cu șpițul de la marginea suprafeței de pedeapsă.

Ganea trimite din nou mingea în poarta oaspeților, șutul fiind deviat, iar meciul s-a terminat 5-1 pentru Farul Constanța.

Farul a obţinut a treia sa victorie în play-off, bilanţul fiind completat de un egal şi un eşec. Pentru CFR a fost a treia înfrângere în play-off (pe lângă o victorie şi un egal). În sezonul regulat, în meciurile directe, CFR s-a impus cu 3-1 la Cluj, iar la Ovidiu a fost egal, 1-1.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj: „CFR-ul are cele mai mari șanse să ia locul 2”

CFR Cluj, amendată după meciul cu FCSB. Ce sumă trebuie să plătească?

abonare newsletter