Sport

Adrian Mutu, despre o posibilă carieră ca președinte de club: „Nu mi se pare imposibil”

Adrian Mutu a fost întrebat dacă ar renunța la cariera de antrenor și ar alege cariera de președinte de club. Care a fost reacția „Briliantului”.

Adrian Mutu a fost întrebat dacă ar renunța la cariera de antrenor și ar alege cariera de președinte de club. Sursă foto: Facebook/Adrian Mutu Adrian Mutu a fost întrebat dacă ar renunța la cariera de antrenor și ar alege cariera de președinte de club. Sursă foto: Facebook/Adrian Mutu

 

 


Adrian Mutu a fost întrebat la un post de televiziune dacă ar renunța la cariera de antrenor și ar alege cariera de președinte de club. 

„Briliantul” a declarat că nu se știe niciodată, precizând că funcția de președinte sau antrenor e cam același lucru. 


CITEȘTE ȘI: 

Dan Petrescu revine în Gruia. Când va ajunge „Bursucul” pe banca tehnică de la CFR Cluj.

 „Nu se știe niciodată. Trebuie să fiu pus în fața faptului împlinit. Depinde de proiect. Președinte sau antrenor, e cam tot același lucru. 


Diferența e că antrenorul coboară acolo jos. Ideile, strategia, cum gestionezi un grup, le gestioneză și antrenorul și președintele. 

Eu la Dinamo nu aveam puteri de genul ăsta. La Dinamo eram cu Cosmin Contra”, a precizat fostul antrenor al lui CFR Cluj, scrie Fanatik.ro. 


„Briliantul” nu ar fi la prima experiență ca președinte, în condițiile în care, între 2016-2017, Adrian Mutu a fost manager general la Dinamo. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu rupe tăcerea după plecarea de la CFR Cluj. Jucătorul care l-a dezamăgit cel mai tare: „Nu vreau să mă văd cu el”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter