Sport

Simona Halep a primit wild-card la turneul de la Madrid: „A fost întotdeauna un turneu special pentru mine”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a acceptat un wild card pentru turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, miercuri, pe contul său de Instagram, că a acceptat un wild card pentru turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai/ Foto: Simona Halep - Facebook Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, miercuri, pe contul său de Instagram, că a acceptat un wild card pentru turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai/ Foto: Simona Halep - Facebook

 

 


Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, miercuri, pe contul său de Instagram, că a acceptat un wild card pentru turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai.

 


„Muchas gracias (Mulţumesc mult, în spaniolă - n. red.), @mutuamadridopen pentru şansa acestui wild card. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri fericite şi sunt recunoscătoare că voi putea că creez altele. Ne vedem în curând”, a scris Halep în mesajul său de mulţumire adresat organizatorilor.

Halep are două titluri consecutive la Madrid, în 2016 şi 2017, dar a jucat şi alte două finale, în 2014 şi 2019.


La 20 martie, Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Halep, care ocupă locul 1.143 în clasamentul mondial cu cele 10 puncte obţinute la Miami Open, nu va juca în meciul România - Ucraina, din Billie Jean King Cup (12-13 aprilie), „din motive medicale”, după cum a precizat Federaţia Română de Tenis.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a revenit în clasamentul WTA, după 7 luni. Ce loc ocupă fostul lider mondial?

Simona Halep vrea la Jocurile Olimpice de la Paris: „Mi-aş dori tare mult să pot să mă calific”

Ultimele Stiri
abonare newsletter