Sport

Fost jucător la CFR Cluj, croatul Damjan Djokovic, a semnat pentru Rapid

Mijlocaşul croat Damjan Djokovic, fost jucător al CFR Cluj și FCSB, a semnat o înţelegere valabilă un an şi jumătate cu echipa de fotbal Rapid Bucureşti.

Damjan Djokovic, fost jucător la CFR Cluj și FCSB, a semnat cu Rapid / Foto: FC Rapid 1923 - Facebook Damjan Djokovic, fost jucător la CFR Cluj și FCSB, a semnat cu Rapid / Foto: FC Rapid 1923 - Facebook

 

 


Mijlocaşul croat Damjan Djokovic a semnat o înţelegere valabilă un an şi jumătate cu echipa de fotbal Rapid Bucureşti, din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit în această iarnă de FCSB, potrivit site-ului clubului giuleştean, scrie agerpres.ro.

 


În vârstă de 33 de ani, Djokovic şi-a făcut junioratul în Olanda, la Den Haag, Excelsior şi Sparta Rotterdam. 

Noul jucător al Rapidului a câştigat de patru ori trofeul de campion al României, cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020, 2021), şi o Supercupă a României, tot cu ardelenii (2019). El a adunat pentru CFR Cluj 152 meciuri, 13 goluri şi 15 assist-uri.


În cariera de senior, croatul şi-a trecut în CV numeroase echipe, inclusiv pe cea din Gruia: Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, CFR Cluj, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia, Rijeka, Rizespor, Adana Demirspor şi Al-Raed.

În actualul sezon, Djokovic a evoluat în 23 de meciuri, reuşind 4 goluri. Două goluri au fost marcate în Europa Conference League, ambele contra echipei bulgare ŢSKA Sofia 1948.


Damjan Djokovic este al patrulea transfer efectuat de Rapid în această iarnă, după kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Bumaz.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj face un nou transfer. Fostul jucător de la Napoli, Omar El Kaddouri, ajunge în Gruia.

CFR Cluj a reziliat contractul cu Ievhen Konoplianka. Jucătorul ucrainean a evoluat doar în patru partide alături de echipa din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter