Sport

Gigi Becali a „exclus” o echipă din lupta la titlu și crede că singura rivală este CFR Cluj

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, este de părere că diferența actuală dintre echipa sa și Rapid nu mai poate fi recuperată și că singura contracandidată este CFR Cluj.

Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: FCSB - Facebook Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Gigi Becali consideră că Rapid București nu mai poate ajunge să fie o adversară pentru FCSB pentru lupta la titlul din Superligă.

 


Patronul FCSB este de părere că CFR Cluj e singura care se poate bate pentru titlul de campioană, dar spune că a remarcat o problemă în jocul clujenilor și explică cum pot fi aceștia învinși.

CITEȘTE ȘI:
Dinamo-CFR Cluj, 1-1. Meci încheiat la egalitate de „feroviari” pe Arena Națională

„Am avut mai mult curaj. Am văzut CFR și le dau un sfat. Dacă joci și te duci peste ei, te bat. Dacă ai jucători mai în vârstă, îî încurci. Cum a făcut Dinamo. Era bine dacă o făcea și Sepsi.
Se poate întâmpla orice în fotbal. E diferență mare de valoare între noi și restul. Față de Rapid e mare diferență. Sunt șapte puncte și nu au cum să le recupereze. Cum să recuperezi șapte puncte? Se va adânci diferența. Noi ne batem doar cu CFR. Dacă știi să ții posesia cu ei, îi bați. Diferența este din toate punctele de vedere. Am rezolvat și cu apărarea, revine și Chiricheș acum. Mijlocul e cel mai bun. De atac nu mai zic”, a declarat Gigi Becali.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doi jucători de la CFR Cluj, convocați la echipa națională pentru partidele cu Belarus și Andorra, din preliminariile EURO 2024

CFR Cluj a trecut „restanța” contra Sepsi! Clujenii se află la un punct distanță de liderul FCSB

Ultimele Stiri
abonare newsletter