Sport

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian, calificată în turul secund al probei de dublu la Wimbledon

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian s-au calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon.

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian, calificată în turul secund al probei de dublu la Wimbledon. FOTO: Facebook/ Ana Bogdan Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian, calificată în turul secund al probei de dublu la Wimbledon. FOTO: Facebook/ Ana Bogdan

 

Perechea română Ana Bogdan/Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, sâmbătă, după victoria cu 6-4, 6-4 în faţa americancelor Danielle Collins/Alison Riske-Amritraj, în primul tur al probei feminine de dublu la Wimbledon.


 

Româncele au avut nevoie de o oră şi 36 de minute pentru a obţine victoria.


Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au asigurat un cec de 22.000 de lire şi 130 de puncte WTA la dublu, iar în turul secund le vor înfrunta pe Lidia Morozova (Belarus) şi pe Ingrid Martins Gamarra (Brazilia).

În turul secund, meciul dintre perechea româno-ucraineană Irina Begu/Anhelina Kalinina şi favoritele numărul trei, Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia), a fost întrerupt de ploaie la scorul de 6-2, 2-0 pentru Hunter/Mertens, după 56 de minute.


În turul secund mai este calificată şi perechea româno-ucraineană Gabriela Ruse/Marta Kostiuk, care va juca împotriva cehoaicelor Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a ieșit din Top 50 WTA. Jucătoarea de tenis este suspendată provizoriu

abonare newsletter