Sport

Este oficial! Mihai Bordeianu a plecat de la CFR la „U” Cluj

Mihai Bordeianu a plecat de la CFR la „U” Cluj. Mijlocașul central a fost prezentat oficial de rivala fostei campioane a României.

Mihai Bordeianu/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Mihai Bordeianu/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


FC Universitatea Cluj se întărește pentru noul sezon din Superliga cu un jucător care a câștigat cinci titluri de campion: mijlocașul central Mihai Bordeianu se alătură lotului antrenat de Anton Petrea.

 


Șapte trofee în palmares și peste 190 de meciuri în Superligă

Mihai Bordeianu a început fotbalul în academia celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, însă debutul în prima ligă a venit în tricoul FC Botoșani, în sezonul 2014/2015. În Superliga, mijlocașul a evoluat pentru FC Botoșani și CFR Cluj, bifând în total 191 de meciuri, perioadă în care a câștigat cinci titluri de campion și două Supercupe ale României.

După începutul sezonului 2020/2021, Mihai Bordeianu a fost transferat de Al-Qadsiah, echipă din prima ligă a Arabiei Saudite, în schimbul a 1,2 milioane de euro. A strâns 15 meciuri pentru echipa din Golf în acel sezon, după care a revenit în România.


Prezențe în Cupele Europene

Prima prezență în Cupele Europene pentru Mihai Bordeianu a venit în sezonul 2018/2019. Mijlocașul central a evoluat 32 de minute într-un meci cu Malmö din turul al doilea UEFA Champions League. A bifat opt partide în grupele UEFA Europa League și nouă în grupele UEFA Conference League, având în total 36 de meciuri în toate fazele competițiilor europene.

Noul jucător al Universității Cluj are patru convocări la Naționala României. A debutat pe 8 septembrie 2019 în preliminariile Campionatului European într-o victorie cu 1-0 împotriva Maltei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mihai Bordeianu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Va semna posibil cu rivala fostei campioane a României

Radoslav Dimitrov, noul jucător al Univesității. Vine de la Sepsi și are în palmares trei Cupe ale României câștigate și peste 200 de meciuri în Ligă

Ultimele Stiri
abonare newsletter