Sport

David Popovici, rezultat bun la Bacalaureat. „Sunt foarte mulțumit și mai ales ușurat”. Ce facultate va urma?

Campionul mondial la natație, David Popovici, a luat „examenul maturității” cu un rezultat bun și se pregătește pentru concursurile ce vor urma. Popovici a susţinut Bacalaureatul pentru sportivii olimpici, la Vălenii de Munte.

David Popovici a susținut cu bine examenul de Bacalaureat și acum se pregătește de o nouă etapă din viața sa/Foto: David Popovici Facebook.com David Popovici a susținut cu bine examenul de Bacalaureat și acum se pregătește de o nouă etapă din viața sa/Foto: David Popovici Facebook.com

 

 


David Popovici (18 ani) a trecut cu bine peste emoțiile specifice Bacalaureatului și a obținut media 8,65. 

 


„Sunt foarte mulţumit de rezultat şi mai ales uşurat. 

Pentru că pe măsură ce se apropia Bacalaureatul, am început să învăţ din ce în ce mai mult, să mă şi stresez din ce în ce mai mult, cum sunt sigur că au făcut toţi care au dat examenul acesta”, a declarat Popovici pentru gsp.ro.


CITEȘTE ȘI: 

David Popovici a obținut medalia de aur la 100 m liber și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Potrivit lui Popovici, care a aflat vineri rezultatul obținut la Bacalaureat, examenul a fost unul muncit, campionul fiind nevoit să mai lipsească uneori de la antrenamente pentru a aloca timp studiului. 

Sportivul român este pregătit pentru un nou capitol, și anume urmarea unei facultăți. Popovici a recunoscut că are o deschidere spre Psihologie, drept urmare ar putea urma cursurile acestei facultăți. 


„Vreau să mă duc la facultatea de psihologie de la Universitatea București. (…). Vreau să aflu cât mai mult despre ce e în capul meu, ce proces se întâmplă în creierul fiecărei persoane. Vreau să învăț cât mai mult despre asta, despre comportamentul uman”, a recunoscut Popovici, potrivit gsp.ro

Acum, campionul mondial David Popovici se pregătește pentru concursurile ce vor urma, dar mai ales pentru Campionatele Mondiale din vara acestui an. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

David Popovici și-a donat medalia de aur câștigată la Campionatele Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer

David Popovici a obținut medalia de aur la 100 m liber și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

abonare newsletter