Sport

Încăierare pe stradă între fanii „U” și UTA! Clujenii au fost provocați de utiști, dar aveau și ei bâte. VIDEO

Încă de la primele ore ale dimineții, suporterii „U” Cluj au avut o încăierare pe stradă în Arad cu suporterii UTA.

Încăierare între utiști și clujeni / Foto 1: specialarad.ro / Foto 2: glsa.ro Încăierare între utiști și clujeni / Foto 1: specialarad.ro / Foto 2: glsa.ro

 

 


Spiritele s-au încins chiar de dimineață în Arad între suporterii clujeni și utiști. Jandarmii spun că suporterii UTA au început totul, dar nimeni nu a fost rănit:

„Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA, s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. În continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente”, au transmis jandarmii despre incident, potrivit specialarad.ro.


Sâmbătă, 1 aprilie, în Arad are loc partida de fotbal din cadrul „SuperLigii României” dintre echipele AFC UTA Arad – FC Universitatea Cluj. Meciul începe la ora 12.00 pe Arena „Francisc von Neuman”, din municipiul Arad.

Jandarmii din Arad au fost mobilizați la acest eveniment pentru a păstra ordinea publică.


De asemenea, Glasul Aradului scrie că suporterii clujeni au scandat „mesaje vulgare Bătrânei Doamne”. Vedeți aici și alte videoclipuri cu manifestările suporterilor Universității Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău se așteaptă la un meci complicat cu UTA Arad: „E clar că nu va fi ușor”

Suporterii „U” Cluj au blocat circulația în centrul Clujului. Autobuzele au rămas prinse în mulțime Galerie FOTO

abonare newsletter