Actualitate

Suporterii „U” Cluj au blocat circulația în centrul Clujului. Autobuzele au rămas prinse în mulțime Galerie FOTO

Circulația din centrul Clujului a fost blocată, timp în care suporterii au mărșăluit spre Gruia pentru derby-ul Clujului.

Fanii „U” Cluj se pregătesc de marele meci. Circulația a fost blocată de suporteri, pe traseul spre Gruia/foto: monitorulcj.ro Fanii „U” Cluj se pregătesc de marele meci. Circulația a fost blocată de suporteri, pe traseul spre Gruia/foto: monitorulcj.ro

 

 


Suporterii au scandat, mai întâi, mesaje de susținere pentru echipa favorită în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca. 

 


Apoi, fanii au plecat în număr mare spre Gruia.

Ulterior, grupurile de fani ai Universității s-au adunat pe arterele din centrul Clujului, moment în care autobuzele au fost prinse în mulțime, iar traficul a fost paralizat. 


Trafic paralizat în centrul Clujului. Suporterii se pregătesc de derby-ul Clujului/foto: monitorulcj.ro

Fanii „U” Cluj au împânzit strada Regele Ferdinand și strada Horea, pe traseul spre stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”

Atmosferă incendiară pe străzile din centrul Clujului/foto: monitorulcj.ro

Meciul dintre CFR și Universitatea Cluj, al treilea în stagiunea 2022-2023, are loc luni, 13 martie, în Gruia, acolo unde se închide sezonul regular al Superligii. Duelul va avea loc de la ora 20:30 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.


„Show” în Gruia înainte de meciul CFR - „U” Cluj”

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj este, cu 60 de puncte, pe locul doi în Liga 1 și acolo va încheia sezonul regulat. „U” Cluj, în schimb, are 34 de puncte și se află pe poziția a noua a ierarhiei. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău poate încheia sezonul regulat pe locul opt, dar pentru asta trebuie să o învingă pe CFR.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Show” în Piața Unirii! Fanii „U” au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de derby-ul Clujului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter