Sport

Jucătorul CFR-ului care i-a impresionat pe italienii de la Lazio nu are loc la echipa națională

În ciuda faptului că a impresionat la CFR Cluj în acest sezon, fotbalistul kosovar, Ermal Krasniqi, nu a avut loc la echipa națională.

În ciuda faptului că a impresionat la CFR Cluj în acest sezon, fotbalistul kosovar, Ermal Krasniqi, nu a avut loc la echipa națională/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook În ciuda faptului că a impresionat la CFR Cluj în acest sezon, fotbalistul kosovar, Ermal Krasniqi, nu a avut loc la echipa națională/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Jucătorul de fotbal kosovar Ermal Krasniqi a fost „uitat” la Cluj de selecționerul naționalei din Kosovo. 

 


Cumpărat de CFR Cluj la începutul anului, Ermal Krasniqi s-a dovedit un transfer extrem de inspirat. A înscris 4 goluri în 11 meciuri la CFR Cluj și a impresionat în dubla manșă din Conference League cu Lazio.

Chiar antrenorul italienilor, Maurizio Sarri, l-a lăudat pe kosovar.


În ciuda prestațiilor foarte bune din SuperLigă și Conference League, Krasniqi nu a fost convocat la naționala din Kosovo pentru meciurile din martie din preliminariile EURO 2024.

Lotul selecționatei din Kosovo / Foto: FFK-KOSOVA.COM

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre situația jucătorului, pe care speră să-l poată păstra și din vară.


„Eu zic ca da, îl putem păstra (pe Krasniqi - n.red.), dar rămâne de văzut pentru că atunci când apare o ofertă tentantă e greu ca să reziști. Nu ne mai surprinde acum, pentru că îl vedem și la antrenamente. Ce îmi place e modestia pe care o are.

De fapt toți jucătorii de acum de la CFR au o modestie aparte. Sunt jucători cu caracter incredibil. Zâmbesc când te văd, când te întâlnești cu ei, când discuți cu ei.


E incredibil! Cum se pregătesc, seriozitatea pe care o au, pofta de antrenament, de joc, chiar dacă joacă ultimele 10 minute sau sunt titulari, comportamentul e același”, a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, aproape de a da lovitura cu transferul lui Krasniqi

Fostul președinte LPF a fost impresionat de evoluțiile lui Ermal Krasniqi din acest sezon: „Dă tare și cu stângul, și cu dreptul în minge”

Ultimele Stiri
abonare newsletter