Sport

Cristi Bălgrădean, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Unde ar putea ajunge portarul

Cristi Bălgrădean este la un pas de a pleca de la CFR Cluj. Portarul campioanei ar putea ajunge la o altă echipă din Superligă

Cristi Bălgrădean într-o deplasare a CFR-ului /FOTO: CFR Cluj - Facebook Cristi Bălgrădean într-o deplasare a CFR-ului /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Portarul CFR-ului, Cristi Bălgrădean este aproape de a se transfera de la formația din Gruia. Fotbalistul nu a prins decât 3 meciuri în acest sezon de Superligă, fiind înlocuit de Simone Scuffet. Italianul a fost adus în această vara pentru a-i face concurență lui Bălgrădean.

 


Ajuns la 34 de ani, Bălgrădean este dorit de FC Voluntari, a căror portar este posibil să plece la un alt club în această iarnă, conform prosport.ro. Fostul portar al celor de la FCSB este dorit și de UTA Arad, echipă pentru care a mai evoluat în sezonul 2009-2010.

Bălgrădean a fost aproape de un transfer la „U” Cluj în vara trecută, fiind dorit insistent de „studenți”. Negocierile s-au blocat însă la salariul pe care Bălgrădean urma să îl primească. Portarul încasează la CFR suma de 11.000 de euro și dorința lui era ca salariul să-i rămână neschimbat.


Oficialii lui „U” Cluj au transmis atunci că nu pot plăti mai mult de 8000 de euro lunar și au solicitat ca CFR să suporte diferența de bani, astfel că în cele din urmă, mutarea nu s-a mai realizat.

Bălgrădean a ajuns în Gruia în anul 2020 de la FCSB, evoluând în 66 de meciuri pentru „feroviari”. Portarul a câștigat două titluri de campion alături de CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

LPF a anunțat echipa etapei cu numărul 20. Care sunt jucătorii de la CFR încluși în echipa ideală

Dan Petrescu, record negativ în meciurile cu FCSB. Antrenorul CFR-ului stă mai bine însă la capitolul campionate câștigate

Ultimele Stiri
abonare newsletter