Sport

Curățenie. Petrescu vrea să renunțe la 6 jucători

Se anunță o iarnă agitată în Gruia. Dan Petrescu vrea un nou titlu de campioană cu CFR Cluj, iar pentru ca acest lucru să devină realitate pregătește schimbări importante la nivelul lotului.

sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ sursă foto Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

„Burscul” și-a alcătuit o listă cu jucătorii de care ar vrea să se departă și, cu siguranță, deține și o alta cu posibili înlocuitori.


Dan Petrescu vrea să renunțe la șase jucători 

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, cei șase jucători de care Dan Petrescu vrea să scape neapărat în iarnă sunt: Cristian Bălgrădean, Mihai Bordeauna, Cătălin Itu, Sergiu Buș, Karlo Brucic și Vito Hammershoy-Mistrati.

Tehnicianul campioanei a încercat să îl cedeze pe Cristi Bălgrădean și vara trecută, însă ”Pufi” nu s-a înțeles asupra cu cei de la U Cluj. Fostul portar de la FCSB și Dinamo a pierdut lupta la titularizare cu italianul Simone Scuffet. În plus, Dan Petrescu pare hotărât să se bazeze în continuare, ca variantă secundă de portar, pe tânărul Răzvan Sava.


Croatul Karlo Brucic a fost adus vara trecută, din Slovenia, de la Koper, însă nu a reușit să-i creeze concurență lui Mario Camora. În plus, când a avut nevoie de o rezervă pentru Camora, Petrescu a apelat Christopher Braun.

Mihai Bordeianu a revenit din Arabia Saudită, însă nu mai este jucătorul care era convocat frecvent la naționala României. Mijlocașul a pierdut locul de titular în fața croatului Karlo Muhar.


Vito Hammershoy-Mistrati, pe lista neagră la CFR Cluj

Poate cea mai mare dezamăgire s-a dovedit danezul Vito Hammershoy-Mistrati, adus și el vara trecută, de la Randers, pentru 400.000 de euro. Mijlocașul a fost accidentat, iar adaptarea sa la cerințele lui Dan Petrescu pare să fie una greoaie.

Cătălin Itu și Sergiu Buș au primit foarte puține minute din partea lui Dan Petrescu, iar atunci când le-au primit nu au reușit să profite și să impresioneze.

CITEȘTE ȘI:

Sunteți de acord? „Stadionul CFR-ului ar trebui să poarte numele lui «Sir» Dan Petrescu”

FRF neagă conflictul Rădoi - Bălgrădean, dar portarul rămâne în afara lotului național

Prima reacție de la CFR Cluj, după egalul rușinos din Andorra: „Vântul poate fi o explicație la acea greșeală a lui Bălgrădean”

Ultimele Stiri
abonare newsletter