Sport

Ciprian Deac, lăudat de Meme Stoica după meciul cu Chindia Târgoviște: „E un fel de Cristiano Ronaldo”

CFR Cluj a oprit seria de victorii a echipei Chindia Târgoviște, după ce a învins-o duminică cu scorul 2-0. Meme Stoica nu a putut să nu remarce prestația lui Ciprian Deac.

Meme Stoica nu a putut să nu remarce prestația lui Ciprian Deac/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Meme Stoica nu a putut să nu remarce prestația lui Ciprian Deac/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


CFR Cluj a reușit să învingă Chindia Târgoviște, scor 2-0, oprind astfel seria dâmbovițenilor de 8 partide consecutive fără înfrângere.

 


Ciprian Deac a fost titular în meciul de duminică seara și a fost înlocuit de către Dan Petrescu în minutul 83 cu Roger.

Veteranul Deac a oferit și pasa decisivă la primul gol marcat de Denis Kolinger, lucru care l-a făcut pe Mihai Stoica să-l elogieze pe jucător.


Meme Stoica: „El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo”

Ciprian Deac este cunoscut în lumea „sportului rege” drept un fotbalist de luat ca exemplu. În vârstă de 36 de ani, mijlocașul din Gruia se află într-o formă fizică extrem de bună, lucru pe care l-a evidențiat și Meme Stoica.

Mai mult, Meme Stoica, oficialul celor de la FCSB a ținut să-l compare de decarul de la CFR Cluj cu Cristiano Ronaldo pentru modul identic în care cei doi se pregătesc.


„Nu cred că e aşa… din moment ce zic toţi că le e greu să joace din 3 în 3 zile. Dar… Deac joacă la 36 de ani şi e din ce în ce mai bun. El e un altfel de jucător. E un fel de Cristiano Ronaldo. Mai are puţin şi se mută în sala de sport”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj oprește seria de invincibilitate a Chindiei Târgoviște

Ciprian Deac, despre controversele de la meciul cu Rapid: „Nu mai înțeleg când e fault în atac, când e henț”

Ciprian Deac: „Nu mi-aş dori să trăim de pe urma vânzării unui jucător”

Ultimele Stiri
abonare newsletter