Social

Primăria a deschis două centre de petrecere a timpului liber pentru vârstnici

Pe strada Decebal nr. 21 și pe bulevardul 21 Decembrie nr. 108 au fost deschise, miercuri, două centre de petrecere a timpului liber pentru persoanele în vârstă.

Centru varstnici Centru varstnici

Centrele sunt dotate cu calculatoare conectate la internet, aparate de fitness și aparatură medicală. De asemenea, în cele două imobile funcționează și săli în care vârstnicii pot juca rummy sau pot organiza cluburi de lectură. Modernizarea celor două clădiri a costat 4,1 milioane lei. Primarul Emil Boc a fost prezent la deschiderea centrului de pe strada Decebal.

“Acest centru pentru pensionari cuprinde două locații: aceasta de pe strada Decebal și cea de pe bulevardul 21 Decembrie nr. 108. Este vorba despre un proiect în valoare de 4,1 milioane lei, valoarea executată, de la o valoare de licitație estimată de 5 milioane lei. Deci, modernizarea celor două centre a costat 4,1 milioane lei și acest centru a costat 2,4 milioane lei”, a declarat Boc. Primarul a adăugat că modernizarea clădirii a presupus extinderea pe verticală, dotare cu mobilier, calculatoare, internet, aparatură medicală, fitness și terapie de specialitate și asigurarea unor mijloace decente pentru ca vârstnicii să își petreacă timpul liber.


“Calculatoarele sunt de ultimă generație având posibilitatea de a utiliza Facebook, internet și toate celelalte facilități pe care le oferă tehnologia modernă”, a mai spus Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter