Social

Un clujean atacă taximetriştii: “Îţi este scârbă să mergi cu ei, şoferi în maiou şi şlapi care nu fac duş”

Un clujean îi cere primarului Emil Boc să ia măsuri şi să-i oblige pe taximetrişti să adopte o ţinută decentă “exact ca la primărie”. El spune că şoferii de taxi ar trebui să se prezinte “ca şi la un serviciu în care se deserveşte publicul”. El este supărat şi pe faptul că taximetriştii încurcă circulaţia şi că trăiesc într-o lume “fără reguli” şi cere instituirea unor amenzi speciale pentru această categorie de şoferi.

“Având în vedere că tot încercăm să ne apropiem tot mai mult de Occident, să fim un exemplu pentru restul ţării, aş dori ca pentru transportul tip Taxi şoferii ar fi bine să se prezinte ca şi la un serviciu în care se deserveşte publicul. Exact ca şi în primărie, o ţinută decentă. Sunt o grămadă de maşini Taxi cu şoferi pe măsură de îţi este scârbă să te duci cu ei. Vine caldura, şoferi în maiou, şlapi şi lipsa duşului. Totuşi, cineva trebuie să îi facă să înţeleagă că fac nişte servicii publice. Ar trebui să aibă un anumit standard”, se arată în sesizarea clujeanului postată pe un site specializat de reclamaţii.

El mai spune că taximetriştii încurcă foarte mult circulaţia, mai ales în zona Pieţei Mărăşti, Memorandumului şi pe Calea Mănăştur şi cere instituirea unor amenzi speciale pentru această categorie de şoferi.


“Încurcă circulaţia foarte mult şi frecvent mai ales în zona Piaţa Mărăşti. Vinerea şi sâmbăta, lângă Biserica Sf. Mihail e coloană până la staţia de pe Memorandumului şi la Fabrica de Bere pe sensul dinspre Mănăştur şi pe centru. Ei sunt fără reguli. Dacă este un stand de 10 maşini şi doar un taxi în el, dacă opreşti să te duci la farmacie taximetristul urlă la tine că e locul lor, dar ei când abuzează de tot traficul de ce nu se iau măsuri? Pentru a avea un trafic decent şi în cazul maşinilor taxi ar trebui amenzi speciale pentru ei. Se cred regii oraşului, doar ei au prioritate, doar ei au dreptate. Vă rog găsiţi soluţii. Pentru ca să ajungem să fim ca şi în Occident trebuie pornit de jos”, este concluzia bărbatului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter