Social

Peste 130 de produse de panificaţie, confiscate de poliţiştii clujeni din Floreşti

Un transportator de produse de panificaţie a rămas miercuri, 9 iulie 201, fără marfă după ce poliţiştii clujeni i-au confiscat peste 130 de produse de panificaţie în valoare de 300 lei pe motiv că erau transportate fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

Potrivit IPJ Cluj, jurul orei 09:00, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat pe DN1E60, pe raza localităţii Floreşti, un bărbat de 46 de ani care transporta cu o autoutilitară produse de panificaţie, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege.

„Bărbatul de 46 de ani, din judeţul Covasna, transporta peste 130 produse de panificaţie pentru care nu deţinea documente de transport valabile. Bărbatul a fost sancţionat „pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale iar produsele de panificaţie, în valoare de aproximativ 300 de lei, au fost confiscate de către poliţişti şi predate unei unităţi de profil în vederea valorificării”, relatează IPJ Cluj.

abonare newsletter