Social

Jandarm clujean, campion național la lupte

Locotenentul Sebastian Crisan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Cluj a participat, în perioada 09 – 11 aprilie la cea de a VII - a ediţie a Campionatului de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne unde s-a clasat pe locul 3 la categoria 75 kg.

Evenimentul sportiv, organizat de Ministerul Afacerilor Interne, s-a desfasurat la Bacău și a reunit peste 70 de sportivi la toate categoriile de greutate. Concurentii sunt practicanţi de diferite sporturi de luptă: Karate-Do, Judo, Box, Kick Box, Kempo, Lupte, Tae Kwon Do,  Jiu Jitsu.

La ediţia din acest an a concurat şi locotenentul Sebastian Crisan, angajat in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj. Cu toate ca a fost prima sa participare la o asemenea competiţie, Sebastian a reusit sa se claseze pe locul 3 la categoria 75 kg.


Jandarmul Sebastian Crisan  este practicant de arte marţiale din anul 1996, avand in palmares numeroase titluri naţionale în diverse sisteme de luptă, cum ar fi Tae Kwon do, Kick Box, Karate–Do. Acesta detine centură neagră în arta marţială coreană Tae Kwon Do, fiind  în prezent instructor  de  Kick Box în cadrul Clubului Sportiv Tao Cluj-Napoca.

Unifight, Universal Fight sau Lupta Universală nu este un sport propriu-zis, ci un regulament de competiţie elaborat de specialişti din armata rusă.

abonare newsletter