Social

Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un hotel de lux din Turcia. Mama e disperată: „Îi e frică și să doarmă sau să mănânce”

Băiatul s-a îmbolnăvit după ce a petrecut câteva zile cu familia într-un resort all-inclusive din Turcia.

 

 


O mamă a dezvăluit că fiul ei, în vârstă de opt ani, s-a îmbolnăvit grav, după ce a mâncat ouă într-un resort de lux din Antalya, celebra zonă turistică din Turcia. Viața lor s-a schimbat radical! Urmează declarațiile șocante ale femeii.

 


Familia a petrecut o săptămână la hotelul Eftalia Ocean, din Antalya, dar la trei zile de la începerea vacanței, băiatul a fost dus de urgență la o clinică cu crampe stomacale, diaree și temperatură mare. Întors acasă, copilul a fost dus iar la spital. Acolo, medicii i-au spus mamei sale că băiatul are insuficiență renală și salmonella B, care poate duce la deces și leziuni cerebrale grave.

Deși au trecut șase luni de atunci, fiul lui Natalie se simte în continuare rău. Citește AICI continuarea: Povestea șocantă a copilului și ce i s-a întâmplat, de fapt.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mama care și-a aruncat copilul nou-născut în deșeurile de la Pata Rât, de negăsit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

Numărul beneficiarilor de ajutor social a crescut, în noiembrie, cu 4.500 de persoane. Suma totală plătită de statul român ajunge la 50 de milioane de lei.

abonare newsletter