Social

Valea Izvoarelor Senior Living inaugurează Cluj Senior Village, o nouă Rezidență pentru seniori, în Apahida (P)

Valea Izvoarelor Senior Living, organizaţie lider în soluţii de viaţă destinate seniorilor, cu sediul în Târgu Mureş, își extinde prezența și inaugurează Cluj Senior Village, o nouă Rezidență pentru seniori, în Apahida.

 

Această extindere reconfirmă angajamentul companiei de a asigura vârstnicilor din România o bătrânețe trăită în condiții de demnitate, confort și siguranță.


Pentru a ne simți valorizați și respectați, avem nevoie să fim văzuți și auziți, iar acest lucru este valabil și în cazul seniorilor. Îngrijirea de specialitate, apartenența la comunitate și lipsa grijilor cotidiene sunt cele trei elemente cheie care influențează semnificativ și în mod pozitiv calitatea vieții după pensionare. 

Cu o experiență de peste 9 ani în domeniul îngrijirii vârstnicilor, Valea Izvoarelor Senior Living se angajează să asigure rezidenților de la Cluj Senior Village servicii de îngrijire și asistență medicală de calitate, dezvoltate după sistemul occidental. 


Îngrijirea și supravegherea medicală sunt asigurate de o echipă formată din profesioniști: medic specialist reumatologie și recuperare, medic de familie, asistenți medicali generaliști, infirmiere, kinetoterapeut. Personalul se află 24/7 în cadrul Rezidenței pentru a asigura continuu confortul și siguranța locatarilor.

Pachetele de servicii acoperă toate nevoile unei persoane vârstnice și cuprind: asistență la activitățile zilnice, supraveghere medicală, măsurarea parametrilor vitali, administrarea medicației, aplicarea tratamentelor medicale perfuzabile/injectabile, îngrijirea rănilor, curățenia apartamentului, spălatul rufelor, pregătirea și servirea mesei, gimnastica de grup și activități de socializare (pictură, cor, jocuri de societate) pentru a încuraja interacțiunea locatarilor și pentru a-i ajuta în menținerea și îmbunătățirea funcțiilor cognitive.


Rezidenții pot opta și pentru servicii suplimentare precum: coafor, pedichiură medicală, kinetoterapie, masaj.

Un mediu primitor și sigur pentru seniori


Cu o capacitate de 120 de paturi, Cluj Senior Village este un univers în care estetica, funcționalitatea și siguranța se îmbină armonios pentru a asigura un mediu de viață adaptat nevoilor specifice seniorilor. Rezidența dispune de 64 de apartamente, toate dotate cu sistem de acționare în caz de urgență medicală și mânere de siguranță în toaletă și duș.

Pentru relaxare și recreere, locatarii pot petrece timp în salonul de socializare, cafeterie sau în bibliotecă. De asemenea, Rezidența dispune de o bucătărie complet utilată, cabinet medical și de kinetoterapie, toate dotate la standarde înalte. 


Pentru a celebra deschiderea noii Rezidențe pentru seniori, Cluj Senior Village lansează o ofertă promoțională: clienții care achiziționează un pachet de îngrijire până la data de 15 februarie 2024 inclusiv vor beneficia de un discount de 500 RON la prima lună de cazare.

Mai multe detalii despre cum arată viața la Cluj Senior Village și despre pachetele de servicii sunt disponibile pe site-ul companiei.

CITEȘTE ȘI:

România avea la începutul anului aproape 3,6 milioane de persoane vârstnice, 18% din populaţia rezidentă

Ultimele Stiri
abonare newsletter