Social

Vârstnicii din Centrul de îngrijire din Cluj-Napoca au primit cadouri de Crăciun: „Nimeni nu este abandonat!”

Vârstnicii de la Centrul de îngrijire și asistență din municipiul Cluj-Napoca au primit cadouri de Crăciun de la Primărie.

Vârstnicii din centrul de îngrijire din Cluj-Napoca au primit cadouri de Crăciun de la Primărie / Foto: Emil Boc - Facebook Vârstnicii din centrul de îngrijire din Cluj-Napoca au primit cadouri de Crăciun de la Primărie / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că este a 19-a oară când merge de sărbători la vârstnicii aflați în acest centru:

„Cadouri de Crăciun pentru vârstnicii de la Centrul de îngrijire și asistență Cluj-Napoca. Nimeni să nu fie uitat, nimeni abandonat! Crăciun cu bucurii tuturor!  Am fost prezent în pragul Crăciunului la Centrul de îngrijire pentru vârstnici din Cluj-Napoca, pentru a oferi cadouri - un gest simbolic din partea comunității noastre pentru seniorii de aici. Am avut parte și de această dată de o primire călduroasă, cu emoții intense și zâmbete multe.


Este al 19-lea an în care pot fi prezent de Sărbători la acest Centru. De fiecare dată public fotografii pentru a sublinia același mesaj, pe care îl consider foarte important: ceea ce pentru noi poate însemna puțin, pentru alții poate însemna foarte mult, iar dacă puteți face un bine, să îl faceți! Transmit încă o dată mulțumiri personalului care se ocupă de oamenii de aici cu atâta grijă și profesionalism! Crăciun fericit tuturor!!”, a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Transportul de noapte, prelungit de sărbători. Clujenii vor putea circula cu autobuzul până la ora 2:00 de Revelion!

Pană de curent în Apuseni! Sute de familii, în benză în Ajunul Crăciunului din cauza viscolului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter