Social

Gest inedit al CFR Cluj pentru copiii nevoiași: „Duminică, la derby-ul cu FCSB, fii tu cel care aduce bucuria pe chipul unui copil”

CFR Cluj a lansat un apel inedit pentru fanii care vor fi prezenți pe stadionul din Gruia la meciul de duminică împotriva celor de la FCSB.

FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Astfel, în pragul Crăciunului, suporterii CFR Cluj sunt îndemnați să aducă jucării la derby-ul cu FCSB, pe care să le arunce pe teren în timpul pauzei. Acestea vor fi stânse și donate copiilor aflați în situații defavorizate, pentru a aduce zâmbetul pe chipurile lor, de Crăciun.

 


„Chiar dacă se anunță vreme bună pe final de săptămână, la meciul cu FCSB ne dorim să plouă cu zâmbete pe Stadionul «Dr. Constantin Rădulescu».

În luna decembrie, nu toți copiii au privilegiul unor sărbători cu adevărat fericite. Poate nu conștientizăm pe deplin impactul unor jucării în viața micuților, dar acestea reprezintă poate singura lor ancoră în inocența frumoasei copilării.


Duminică, la derby-ul cu FCSB, fii tu cel care aduce bucuria pe chipul unui copil! Pe lângă bilet, ia cu tine o jucărie de pluș și, la pauză, arunc-o în teren pentru micuții aflați în nevoie.

Biletul îți va asigura accesul în tribună. Jucăria, însă, îți rezervă un loc în sufletul unui copil. Ne vedem cu toții în Gruia!”, arată cei de la CFR Cluj. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova (1-0)

abonare newsletter