Social

Miro, câinele Jandarmeriei Cluj, locul 3 la Campionatul de Dresaj. „Blănosul” detectează explozivi!

Cot alias Miro, un câine al Jandarmeriei Cluj, s-a întors acasă de la Campionatul de Dresaj de la Sibiu cu medalia de bronz.

Miro și partenerul său, pe locul 3 pe podium / Foto: Jandarmeria Cluj Miro și partenerul său, pe locul 3 pe podium / Foto: Jandarmeria Cluj

 

 


Miro este un câine care a fost ghidat și antrenat zilnic de jandarmii clujeni pentru detectarea explozivilor. Antrenamentele se pare că au dat roade, având în vedere că a adus la Cluj o medalie de la Campionatul Național de Dresaj al MAI.

 


„Cot alias Miro s-a clasat pe locul III  la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu al M.A.I. Cot alias Miro, câinele de detectare explozivi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, s-a clasat pe locul III  la Campionatul de Dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne, organizat la Centrul Chinologic «Dr. Aurel Greblea» Sibiu. În cadrul competiției care a avut loc în aceste zile la Sibiu au concurat cele mai bune cupluri chinologice din țară pentru obținerea locurilor fruntașe la probele: Câine universal, Câine pentru detectare explozivi, Câine pentru căutare și salvare persoane și Câine detectare stupefiante.

Ghidat și antrenat zilnic de partenerul său, Iulian, Miro - câinele de detectare explozivi al jandarmilor clujeni, dar și prietenul copiilor care ne-au trecut pragul de «Ziua Porților Deschise»,  s-a întors  acasă cu medalia de bronz.  Felicitări, Miro și Iulian!”, a transmis Jandarmeria Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Faceți cunoștință cu GAO, cel mai tânăr câine pentru depistarea drogurilor de la Untold

Șuier, vedeta festivalului Untold. Oamenii au stat la coadă să se fotografieze cu patrupedul. VIDEO

abonare newsletter