Social

Bătaie de joc! Un judecător a lucrat o lună la penitenciar pentru 5.000 de lei în plus la pensie

5.000 de lei în plus la pensie pentru un judecător din Constanța, care a muncit o lună în penitenciar.

Un judecător a lucrat o lună la penitenciar pentru 5.000 de lei în plus la pensie. FOTO: Pixabay.com Un judecător a lucrat o lună la penitenciar pentru 5.000 de lei în plus la pensie. FOTO: Pixabay.com

 

 


Marius Cristian Epure, fost președinte al Curții de Apel Constanța, va încasa, potrivit unor surse din Casa de pensii, 32.000 de lei net/lună, adică 6.400 de euro. Ca să-și maximizeze veniturile, anterior, Marius Epure s-a transferat o lună ca judecător de supraveghere la penitenciarul Poarta Albă.

 


Această lună a fost suficientă să-i crească pensia cu 5.000 de lei.

O lună de muncă, o pensie specială pe viață

În 2022, Epure (50 de ani) a avut un venit de 25.000 de lei/lună. Pentru a ajunge la o pensie de 32.000 de lei, Epure a recurs la un artificiu.


În august 2023, a fost delegat la penitenciarul Poarta Albă din Constanța.

„În lunile iunie şi iulie 2023, Judecător de supraveghere a privării de libertate a fost domnul Lucian Jalbă. În luna august 2023, Judecător de supraveghere a privării de libertate a fost domnul Marius Cristian Epure. În luna septembrie şi inclusiv luna în curs, Judecător de supraveghere a privării de libertate este domnul Lucian Jalbă”, a răspuns Penitenciarul Poarta Albă la o cerere formulată de PRESShub în baza legii privind liberul acces la informațiile de interes public.


Citește articolul integral pe Presshub.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Legea pensiilor speciale, promulgată. Schimbări care se întind pe 40 de ani. Magistrații, cei mai „speciali” pensionari

Ultimele Stiri
abonare newsletter