Social

Zeci de cupluri din Cluj, premiate cu 1.000 lei pentru 50 de ani de căsătorie! Boc: „Model pentru generațiile viitoare!”

Zeci de cupluri au fost premiate, fiecare, cu 1.000 de lei de Primăria Cluj-Napoca, pentru că au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Unul dintre cuplurile care au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie dansează la ceremonia de premiere / Foto: Emil Boc - Facebook Unul dintre cuplurile care au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie dansează la ceremonia de premiere / Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


O nouă ceremonie de premiere a cuplurilor clujene care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie a avut loc la Cluj-Napoca, la începutul lunii noiembrie.

Primarul Emil Boc le-a înmânat o diplomă, o floare și un premiu de 1.000 de lei, în semn de recunoștință pentru „modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare”.


De asemenea, edilul le-a urat „la mulți ani, noroc și multă sănătate tuturor”.

„La Casino Centrul de Cultura Urbana a avut loc la începutul lunii noiembrie o nouă ceremonie dedicată clujenilor care au împlinit 50 ani de căsătorie neîntreruptă. Am avut plăcerea de a premia, în numele comunității noastre, 50 de cupluri care au ajuns la această frumoasă aniversare.


Evenimentul a devenit unul de tradiție în orașul nostru - Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare, în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare”, a spus Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Cine va beneficia de plafonarea preţului la energie la 1 leu? Familiile cu peste 3 copii și bisericile sunt pe listă

Donație din aplicație. BT susține Asociația Blondie, pentru salvarea copiilor grav bolnavi din România. Cum poți dona direct din BT Pay?

abonare newsletter