Sănătate

Tratamente Turcia, start-up în sprijinul românilor cu probleme de sănătate, vă propune o nouă abordare a operației de micșorare a stomacului (P)

Pentru cei care încearcă să-și rezolve problemele de sănătate în condiții premium și la prețuri rezonabile, a apărut o nouă oportunitate.

Tratamente Turcia, proiect unic pe piața românească, își propune să prezinte publicului din România unii dintre cei mai cunoscuți medici din Turcia, specialiști în domenii medicale cu mare adresabilitate printre români. 

Împreună cu spitale și clinici din Turcia și, în special, din Istanbul, start-up-ul cu baza în Ploiești reușește să intermedieze accesul pacienților români la medici de top din țara vecină, în condiții de maximă siguranță. 


www.tratamente-turcia.ro asigură gratuit pacienților săi servicii precum ”second opinion”, asistență juridică, asistență de tip ”hospitality” și servicii de traducere pe durata intervențiilor. 

Dr. Mustafa Atabey, este unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi bariatrici din Istanbul. Are peste 12 ani de experiență directă în tratarea persoanelor supraponderale.


Unul dintre motivele care fac din doctorul Atabey unul dintre chirurgii cu rezultate excepționale în domeniu, este acela că nu intră în operație decât după ce primește asigurări că pacientul a înțeles că procedura nu se rezumă doar la intervenția chirurgicală. Operația de micșorare de stomac nu este o soluție singulară, ci necesită voință și ajutor din partea pacientului.

”Chiar dacă tehnicile de tratament sunt unele dintre cele mai moderne, este foarte important ca pacientul să nu revină la vechile obiceiuri alimentare. Odată căzut în această capcană, intervenția nu mai are niciun efect. Persoana reîncepe să acumuleze kilograme, întregul efort fiind  în zadar”, spune chirurgul.


Intervenția este recomandată celor cu un IMC de peste 40 sau 35 – 40 , sau celor care au complicații ale stării de sănătate care s-ar putea îmbunătăți odată cu pierderea în greutate. www.tratamente-turcia.ro a creat două pachete de tratament pentru pacienții din România.

Este vorba despre:
Operația de micșorare de stomac (gastric sleeve) – este procedura de micşorare a stomacului, o metodă de tratament pentru scăderea în greutate care implică îndepărtarea unei porțiuni din stomac, care are ca rezultat mai puțină foame și scăderea în greutate.
Durata spitalizării este de 3 zile, durata operației de 1-3 ore, iar cea de recuperare în hotel de 4 nopți, și


Bypassul gastric – se efectuează o operație de reducere a volumului stomacului și ocolirea unei porțiuni din intestinul subțire într-un mod care împiedică contactul cu alimentele.
Durata spitalizării este de 3 zile, durata operației de 2-3 ore, iar durata de recuperare în hotel este de  4 nopți.

www.tratamente-turcia.ro  asigură în mod gratuit servicii de ”second opinion”, asistență juridică și ”de tip hospitality” pe întreaga durată a procedurilor.  
Accesați www.tratamente-turcia.ro și contactați cu încredere echipa care susține acest proiect unic pe piața românească.

CITEȘTE ȘI:

3 tratamente care eliberează organismul de toxine și boli! Rețete miraculoase pentru un corp sănătos

Planta care previne cancerul la stomac și bolile cardiovasculare. Te ajută să slăbești și menține oasele sănătoase

abonare newsletter