Sănătate

Rafila îl acuză pe Boc pentru valul 4: „Poate că ia el rucsacul, cum mi-a recomandat, și merge să testeze lumea”

Medicul Alexandru Rafila îl acuză pe Emil Boc pentru agresivitatea valului 4, fiindcă a permis organizarea unor festivaluri precum Untold.

 

Acest subiect este unul controversat care a mai fost abordat și înaintea valului 4 al pandemiei.


 

Alexandru Rafila consideră că organizarea festivalului a fost una greșită, având în vedere cât de multă lume a participat.


„Clujul este pe locul doi. Acum nu ştiu, poate că domnul primar Emil Boc îşi ia rucsacul, aşa cum mi-a recomandat mie, şi merge să testeze lumea prin diverse locuri publice. Se vede, dacă vă uitaţi la nivelul judeţului Cluj, că nu numai Cluj-Napoca este afectat şi multe alte localităţi sunt foarte afectate.

Şi încă un lucru: foarte multe persoane din alte oraşe, din Bucureşti, Timişoara, unde sunt incidenţe mari, au fost la acest festival (n.r. – discuţia era despre Untold), iar acum ne găsim în perioada în care rezultatele acestor concentrări mari de persoane au generat o creştere a transmiterii”, a declarat medicul Alexandru Rafila la România TV.


CITEȘTE ȘI:

Alexandru Rafila: Cluj-Napoca va fi primul mare oraș care va „BENEFICIA” de carantină. Explicația viceprimarului Tarcea

 


Rafila: „Cluj-Napoca, primul oraș în carantină”. Răspunsul lui Boc: „Să-și vadă de treabă. De grija noastră să nu moară”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter