Sănătate

Plămânii persoanelor nevaccinate, dar infectate cu Covid. Imagini șocante cu tomografiile unor pacienți

Imagini cu plămânii a patru pacienți nevaccinați, infectați cu Covid-19, recent internați în spital în Capitală sunt șocante.

 

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook RO Vaccinare, a platformei de programare pentru vaccinarea anti-Covid-19 în România. 


 

Acestea au fost preluate de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București și reprezintă patru tomografii computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți internați, nevaccinați anti-Covid-19, dar infectați cu virusul.


Plămânii acestor pacienți par de speriat, fiind deformați din cauza virusului.

„Nu vă jucați cu sănătatea! Tomografiile computerizate cu reconstrucție tridimensională a patru pacienți nevaccinați, bolnavi de COVID-19, recent internați în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Victor Babeș” din București. Boala COVID-19 nu ține cont de vârstă și tot mai mulți tineri au ajuns să fie internați la terapie intensivă. 


Ascultați sfatul medicilor! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19! Prin vaccinare împotriva COVID-19: 

- se reduce riscul de infectare;
- se reduce riscul de transmitere a virusului;
- se reduce considerabil riscul de spitalizare;
- se reduce considerabil riscul de deces. 


Alege să te vaccinezi acum! Data: 9 septembrie 2021. Sursa: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București”, potrivit RO Vaccinare.

CITEȘTE ȘI:


Cercetătorii UBB: „Cluj-Napoca trece de incidența 6 la mie în 27 septembrie. Peste 8 la mie, la 1 octombrie”

 

AVERTISMENTUL unui specialist: „În octombrie vom avea toate locurile de la ATI ocupate și 4.000 de cazuri pe zi”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter