Sănătate

VIDEO. Drama din spitalele COVID-19 prezentată în imagini. Arafat: „Asta este realitatea din sistemul medical”

Raed Arafat a prezentat mai multe imagini din spitalele COVID-19 din România pentru a vedea oamenii care este realitatea din spatele ușilor.

 

 


Valul al treilea de pandemie a lovit din toate părțile. Spitalele sunt pline, iar guvernanții au intordus restricții mult mai dure pentru a combate răspânirea virusului, iar din cauza măsurilor afacerile au fost și mai afectate din punct de vedere economic.

 


De asemenea, din ce în ce mai mulți oameni infectați cu COVID-19 au forme medii sau severe ale virusului și ajung la Terapie Intensivă (ATI).


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) Raed Arfat a postat un filmuleț în care prezintă  imagini din Unitățile de Primire Urgențe din ultima perioada, acolo unde ajung tot mai mulți pacienți în stare gravă din cauza infectării cu Covid-19, iar  medicii se luptă pentru a salva viețile oameniilor.

„Acest scurt film va arata situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul Unităților de Primiri Urgențe.


Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni ca să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipa care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede.

Când vorbesc de marea echipa, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.


Imaginile sunt prezentate la nivel național, dar nu sunt departe de ceea ce se întâmplă și în spitalele din Cluj, care în acest moment funcționează la capacitatea lor maximă.

CITEȘTE ȘI:

Clujul va fi primul oraș care va ieși din pandemie. Boc: „Avem două plusuri: testăm și vaccinăm”

Ultimele Stiri
abonare newsletter