Sănătate

Condiții hoteliere la o secție a Spitalului Județean Cluj! Investiție de peste 2 milioane de lei. GALERIE FOTO

O secție a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca are „condiții hoteliere”, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a unui etaj.

 

 


Lucrările de reabilitarea a etajului I din Secția Clinică Neurologie II au fost finalizate, iar condițiile sunt excelente.

 


În fiecare an, Secția Clinică Neurologie II oferă asistență medical pentru 2.000 de pacienți pe an, pentru diverse afecțiuni neurologice.

Secția se află în lucrări din luna septembrie, iar întreg procesul de modernizare constă în renovarea etajului I și a parterului. Prima etapă a fost finalizată, etajul I fiind reabilitat.


Lucrările vor continua cu renovarea și modernizarea parterului secției clinice, iar valoarea totală a investiției ajunge la 2.300.000 lei. Saloanele, grupurile sanitaria și holurile sunt amenajate, iar tâmplăria interioară și exterioară înclouită.

Investiția mai presupune implementarea sistemului de apelare medical, înlocuirea instalațiilor termice și electrice și nu în ultimul rând, extinderea instalației de oxigen medicinal. Toate paturile, saltelele și noptierele secției au fost înlocuite.


„Lucrările au fost începute în septembrie 2020, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, care a alocat 1.000.000 lei pentru acest proiect. Restul cheltuielilor vor fi suportate din veniturile proprii ale spitalului. În perioada următoare, după finalizarea parterului,  vom demara lucrări de reabilitare a parterului Secției Clinice Neurologie I”, a anunțat instituția.

CITEȘTE ȘI:


La un secol de la construcție, un spital din Cluj intră în reparații capitale. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter