Sănătate

Medic român care s-a vaccinat anti-COVID: „În afară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers”

Un medic român din Marea Britanie s-a vaccinat împotriva noului coronavirus și a explicat că nu are niciun efect advers la momentul actual.

 

 


Corina Ichim este un medic chirurg în Marea Britanie. Ea a fost vaccinată cu prima doză din vaccinul Pfizer-BioNTech în 12 decembrie. La două zile de la vaccinare, medicul a povestit că nu a avut parte de niciun efect advers.

 


„Contrazic zvonurile mincionoase de campanie negativă”

Marea Britanie a fost prima țară din lume care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer și BioNTech pe scară largă. Vaccinul dezvoltat de Pfizer și BioNTech a fost aprobat de urgență la începutul lunii decembrie, de autoritățile britanice.

Astfel, campania de vaccinare împotriva noului coronavirus a început în 8 decembrie.


„Dragi colegi și prieteni,

Aș dori să vă încurajez cu privire la mult prea controversatul vaccin anti-COVID19 produs de Pfizer și BioNTech. Am primit prima doză pe 12 decembrie la ora 11 (acum 48 ore) și înafară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers.


Sper să vă conving că merită considerație și să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă. Vaccinul va fi cu adevărat eficient dacă îl facem cu toții și scădem incidența transmiterii virusului”, a transmis medicul luni.

CITEȘTE ȘI:


Primul medic rezident român vaccinat împotriva COVID19, în Marea Britanie: „Cea mai gravă reacție alergică este șocul anafilactic”

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter