Sănătate

Emil Boc se va vaccina public anti-COVID19. „Îi invit pe toți să o facă”

Emil Boc se va vaccina public împotriva COVID-19. Edilul îi invită și pe clujeni să se vaccineze pentru a ne putea „apropia de normalitate”.

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că se va vaccina public dacă acest lucru va fi posibil.

 


Edilul susține că județul Cluj se află în trend descendent privind răspândirea coronavirusului, iar vaccinarea anti-COVID-19 va ajuta ca „viața noastră să se apropie de normalitate” în anul următor.

„Suntem în trend descendent începând de ieri. De asemenea sunt convins că apariția vaccinului va ajuta și mai mult ca viața noastră să se apropie de normalitate anul viitor. Personal susțin vaccinul, mă voi vaccina public dacă va fi posibil. Îi invit pe toți să o facă, știu că nu este obligatoriu, dar sunt convins că este cel mai bun mijloc prin care putem ajuta societatea, oamenii, tot sistemul nostru medical să funcționeze bine, iar noi să ne apropiem de normalitate”, a susținut Emil Boc.


De ce se vaccinează Boc anti-COVID-19?

Pe lângă cele menționate anterior, primarul a anunțat și care sunt motivele pentru care se va vaccina împotriva COVID-19:

„De ce mă vaccinez? Pentru că am încredere, în primul rând, în experți. Am încredere în Uniunea Europeană. Acest vaccin este validat de UE. UE nu validează orice și oriunde și oricând. De aceea s-a așteptat atât, numai ca să fim în siguranță. Și nu în ultimul rând, mă vaccinez pentru ca viața celor dragi, viața clujenilor și viața noastră a românilor să fie în siguranță. De aceea mă voi vaccina și le recomand tuturor să o facă pentru că va conta foarte mult în viitor.”


Primăria municipiului Cluj-Napoca a identificat locațiile în care vaccinarea va fi posibilă, în Cluj. În acest moment se așteaptă aprobarea acelor locații.

„Noi deja am identificat locațiile pe municipiul Cluj-Napoca, le-am transmis sistemului instituțional al statului român pentru a fi luate în vedere și probabil veți fi anunțați și dumneavoastră despre locații după ce ele vor fi aprobate de unitățile respective”, a declarat Boc.


CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, alegeri locale 2020:„Am votat cu partidul care luptă împotriva sărăciei”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter