monitorulcj.ro Menu
Sănătate

Cunoscutul artist clujean Ernő Bartha, diagnosticat cu o boală gravă! Salvarea stă în mâinile donatorilor

Renumitul artist clujean Ernő Bartha Ciupe trece prin clipe extraordinar de grele după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă.

cunoscutul-artist-clujean-erno-bartha-diagnosticat-cu-o-boala-grava-salvarea-sta-in-mainile-donatorilor

 

 


Artistul clujean Ernő Bartha Ciupe, cunoscut pentru realizarea Parcului de Sculpturi Arkhai din satul Vlaha, unul dintre cele mai spectaculoase locuri ce merită vizitate în județul Cluj, a fost diagnosticat cu cancer.

 


Din nefericire, costurile operației atârnă greu pe umerii sculptorului, care are nevoie de sprijin în aceste momente dificile.

„Dragi Prieteni! În aceste zile am primit o veste neașteptată: am fost diagnosticat cu un cancer agresiv. De aceea, vinerea viitoare, pe data de 27 noiembrie, trebuie să fiu operat urgent. Costul operației este de 17 000 euro. Din păcate, nu dispun de această sumă, deoarece toate veniturile mele le-am investit în dezvoltarea Parcului de Sculpturi Arkhai și în realizarea obiectelor de artă. De aceea aș dori să vă cer ajutorul!”, este mesajul lui Ernő.


Dacă aveți posibilitatea să îl ajutați pe artistul clujean cu o donație, o puteți face în oricare dintre următoarele conturi:

Bartha Ernő IBAN
RO: RO49 INGB 0000 9999 0043 6238
EU: RO14 INGB 0000 9999 0090 1692
banca ING, cod SWIFT: INGBROBU


CITEȘTE ȘI:

Dezvăluirile sculptorului Ernő Bartha după călătoria pe jos de 100 de zile la Londra

 


FOTO Sculptura artistului clujean Bartha Ernő, la loc de cinste în Jardin du Luxembourg